Meer info

Bruiloften

Om nooit te vergeten

Het leven is een feestje en dat is eigenlijk al reden genoeg om het iedere dag (een beetje) te vieren. Of je in Spanje aan het genieten bent van een verdiende vakantie met een heerlijke koud roseetje of ‘s ochtends even lekker aan het knuffelen bent met je kleine spruit. Het gaat vaak om die kleine geluksmomentjes tussendoor die ons de vlinders in de buik geven, waar we zo gelukkig van worden. 

Op een bruiloft barst het van deze kleine geluksmomentjes. Dit zijn de momentjes die jullie bruiloft, jullie bruiloft maken. Herinneringen maken met de allerliefste mensen om je heen. Om dit vast te leggen, zodat je op ieder moment weer even weg kunt dromen naar jullie dag, dat doe ik met liefde voor jullie.

Jullie trouwdag

Gewoon echt, zoals het was.

Op bruiloften zoek ik altijd de juiste balans op, zodat ik én die speciale momenten vast kan leggen, maar tegelijkertijd niet te veel opval. Als ik daarvoor in de brandnetels moet liggen, doe ik dat maar al te graag voor jullie.

Ik vind een bruiloft nog steeds een van de meest speciale gelegenheden om vast te leggen, vooral omdat ik bij zulke intieme en bijzondere momenten aanwezig mag zijn en deze van dichtbij mag fotograferen. Knuffels, liefdevolle handen, aanrakingen, een lach en een traan. Ook de momenten die je zelf op dat moment niet (kunt) zien. Zodat jullie na de tijd een verhalende en pure serie van jullie bruiloft hebben, van de allerkleinste momentjes tot de grotere. Niets in scene gezet, gewoon echt zoals het was.

02-september-2022-192252-bertjanmargrit-amsterdam-theplacetobibi-3m7a1599-lr
theplacetobibi-weddingphotography-bruiloften-bibi-engelbertink-6

Waarom fotografeer ik bruiloften?

Fotografe worden was en is mijn grote droom. Als klein meisje al. Nu ik 6+ jaar professioneel bruiloften, portretten & mode fotografeer, weet ik dat ik nooit meer iets anders wil doen. Op deze manier werken met mensen is bijzonder. En geeft mij een energie die ik niet kan omschrijven.

De ene dag zie je mij op een bruiloft in Nederland (of soms in het buitenland) ongedwongen, spontane en tijdloze foto’s te schieten en de andere dag sta ik in mijn fotostudio krachtige zwangerschapsfoto’s en nieuwe collecties te fotograferen. Juist door deze afwisseling kan ik alles uit mijn creativiteit halen en ieder beeld de betekenis, de stijl en het verhaal meegeven die het verdient.

Neem contact op

bibi-fotografie-theplacetobibi
theplacetobibi-weddingphotography-bruiloften-bibi-engelbertink-10

Trouwreportage op maat

Mijn trouwreportages starten vanaf €1799,- incl. BTW (6 uur fotografie).

Elke trouwreportage is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek (online of in/rondom Oldenzaal)
  • Prachtig mini-album (15 x 15 cm, 20 pagina’s)
  • Minimaal 300 foto’s, door mij geselecteerd en geëdit in mijn vertrouwde stijl. Hoe meer uur ik fotografeer, hoe meer foto’s ik aanlever.
  • Preview van 20 foto’s binnen een week
  • Elk extra uur fotografie kost €130,- (incl. edit).
  • Incl. reiskosten in Twente (binnen 30 min vanaf Oldenzaal, daarna €50,- per uur + km vergoeding)

Voor iedere bruiloft maak ik een pakket op maat aan de hand van bovenstaande. Dus stel je wilt mij 10 of 12 uur boeken, of bijv. 2 dagen, is dat zeker mogelijk. Stuur me dan even een mailtje voor meer informatie. Ook als je andere vragen hebt over de mogelijkheden op jouw bruiloft, help ik jullie graag!

theplacetobibi-personalbranding10-shoot-ondernemers-zzp
Personal Branding ShootSuus Handmade Jewellery
theplacetobibi-backtothe70s-18
Vintage FashionDirkje