Dutch Sustainable Fashion Week

fashion show Tommy Driessen

Ik vind het super tof om bezig te zijn met maatschappelijke projecten als sustainable fashion. Ik draag graag mijn steentje bij om de wereld een stukje mooier te maken en als ik terug kijk op afgelopen jaar, was dit toch wel echt de aller tofste shoot die ik in 2019 heb mogen doen. Ook al kreeg ik van tevoren een groot draaiboek toegestuurd, ik had nooit verwacht dat ik in zo’n grote & professionele show terecht zou komen. Allereerst de locatie, Hotel Krasnapolsky, was geweldig.
Dan de tientallen ultraknappe modellen, de high-end make-up and hair wat werd verzorgd door Aveda en tot slot het publiek. Ongeveer heel bekend Nederland liep langs mij heen bij de entree. Na dit alles moest de échte show nog beginnen. Ik stond naast de grootste catwalkfotografen van Nederland en als ik eenmaal aan het fotograferen ben, ben ik gefocust. Dus keek ik na de show op en was ik voor het perfecte shot op de grond gaan liggen naast de stoel van Dan Karaty. Hij moest er gelukkig heel hard om lachen. Kortom, wát een toffe ervaring!

VOORBEREIDINGEN

START FASHION SHOW TOMMY DRIESSEN

INTERVIEWS & PARTY

ANDERE FOTOSHOOTS

theplacetobibi-fotografie-fashion-dsfw
Future Fashion ShowFashion
theplacetobibi-fotografie-fashion-oda
OdaFashion
theplacetobibi-fotografie-fashion-latoya
Latoya & SilkeFashion