fbpx
About

Bibi Engelbertink

theplacetobibi-overbibi-4-bibiengelbertink-fotograaf

Bibi over fotografie.

Een fotoshoot hoort een feestje te zijn. Een die we samen maken, voor de camera. Waar jij kunt zijn wie je bent. In je element. Pas dan wordt een foto echt, energiek en fris. Net als dat feestje. Dan zorg ik wel voor de slingers…
theplacetobibi-full-over-mij-bibi-engelbertink-portret-en-fashion-fotografe

Mijn droom.

Fotografe worden was en is mijn grote droom. Als kind al. Nu ik drie jaar professioneel fotografeer en in juli 2020 af ben gestudeerd aan de Fotovakschool Amsterdam (Photographic Design), weet ik dat ik nooit meer iets anders wil doen. Op deze manier met mensen werken is bijzonder. En geeft een kick. De ene dag vind je mij in mijn studio voor een mooie portretshoot en de andere dag sta ik op het strand voor een (sustainable) fashion project met modellen en visagisten. Of ben ik op zoek naar een unieke locatie voor een volgende shoot. Juist die afwisseling maakt dit werk zo leuk.
theplacetobibi-bibiengelbertink-overmij-portret-fashion-fotografie-camera

Alles draait bij mij om het perfecte plaatje. Voor minder ga ik de deur niet uit.

Je hoort mensen wel eens zeggen, ‘iedereen kan tegenwoordig echt mooie foto’s maken met een mobiel’. Daar ben ik het wel gedeeltelijk mee eens. Maar het is passie, ervaring, creativiteit en vooral het samenwerken, wat een simpele foto die diepere betekenis geeft en écht je aandacht pakt. Mijn doel is om elke foto die ik maak beter te maken dan je zou verwachten. Anders kan je net zo goed je telefoon pakken.

De wereld een stukje mooier maken.

Ik krijg enorm veel energie van maatschappelijke projecten, zoals sustainable mode. Vooral omdat deze foto’s echt een boodschap communiceren. Samen met verschillende modellen en visagisten fotografeerde ik al een aantal sustainable fashion projecten. En stond ik op de Dutch Sustainable Fashion Week. Iets waar ik heel graag meer mee wil doen als fotografe.
theplacetobibi-sustainablefashion-duurzamemode-bibiengelbertink-overmij-portret-fashion-fotografie-camera
theplacetobibi-bibiengelbertink-overmij-portret-fashion-fotografie-contact

En jij?

Werk je aan een gaaf concept of ben je op zoek naar een fotografe voor een sprankelend portret? Stuur mij gerust een berichtje!